Planlæg din orlov med barselsplanlæggeren

I kan selv lave en barselsplan og lege med fordelingen af orlovsuger, inden I beslutter jer for en endelig plan. I skal indtaste en række oplysninger, som hjælper jer med at planlægge orloven.

I kan anvende barselsplanlæggeren, hvis barnet er født/forventes den 2. august 2022 eller senere, I begge er lønmodtagere, og I boede sammen på fødselstidspunktet. Disse oplysninger er afgørende for fordelingen af orloven.

Det betyder også, at du ikke kan anvende barselsplanlæggeren, hvis barnet er født før den 2. august 2022, du er soloforælder, selvstændig, ledig mv.

I kan med fordel vise barselsplanen til jeres arbejdsgivere, når den er færdig.

I skal selv oplyse jeres arbejdsgivere om, hvordan I ønsker at holde orloven. De oplysninger I indtaster, og den barselsplan I får vist, bliver ikke sendt til Udbetaling Danmark. Udbetaling Danmark får først besked om jeres orlov, når jeres arbejdsgivere har indberettet jeres orlov i selvbetjeningsløsningen NemRefusion på www.virk.dk.

Før du går i gang

Vi anbefaler, at du har undersøgt din kontrakt- og overenskomstforhold, inden du går i gang med at planlægge din orlov. Du får bl.a. mulighed for at indtaste, om du får løn under en del af din orlov.

I barselsplanlæggeren er det kun muligt at planlægge orlov frem til 48 uger efter barnets fødsel.

Sådan gør du

  • Klik på "Videre"
  • Udfyld de relevante felter

Kontakt