Rettigheder

Vær opmærksom på de rettigheder, der ligger til grund for brugen af borger.dk's tekster

Læs mere og selvbetjeningsløsninger

Citater

Citater eller benyttelse af tekster fra borger.dk skal ske i overensstemmelse med god skik. Borger.dk tillader ikke anvendelse af informationer fra portalen, hvis borger.dk vurderer, at anvendelsen er stødende, injurierende eller på anden måde i strid med god skik.

Kildeangivelse

Der skal være tydelig kildeangivelse på det importerede indhold. Det kan fx være i form af borger.dk´s logo eller én af disse angivelser:

  • Leveret af borger.dk
  • Kilde: borger.dk
  • Indhold fra borger.dk
  • eller lignende.

Såfremt en anden ophavsretsindehaver er angivet, skal særskilt tilladelse indhentes herfra. I øvrigt skal anvendelse af materiale fra borger.dk ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Borger.dk hæfter ikke...

Der hæftes ikke for fejlinformation som følge af fejl i programmer, fejl i beregninger, transmissionsfejl og lignende fejl, ligesom borger.dk heller ikke hæfter for erstatningskrav som følge af brugen af borger.dk.

Borger.dk opdateres løbende

Borger.dk opdateres løbende i forbindelse med lovændringer m.v., og det tilstræbes, at alle tekster er ajourførte og korrekte. Borger.dk er imidlertid af informativ karakter og ikke et juridisk opslagsværk, hvorpå der kan støttes ret.

Indhold fra mange myndigheder

Mange myndigheder leverer indhold til borger.dk. Det fremgår, hvilken myndighed der er ansvarlig for indholdet, og ved selvbetjeningsløsninger med hvilken myndighed man betjenes af.