Tilmelding til ATP's borgerpanel

Læs mere og selvbetjeningsløsninger

ATP vil gerne høre din mening om de ideer og projekter, vi arbejder på. Det kan være alt fra forbedringer af borger.dk og vores kommunikation til udvikling af nye apps. Hvis du har lyst til at være med i borgerpanelet, kan du tilmelde dig her:

Når du har tilmeldt dig borgerpanelet, vil du modtage en mail med et link, hvor du skal bekræfte din tilmelding til panelet.

Med ATP's borgerpanel får du muligheden for at få indflydelse på udviklingen af borger.dk og kommunikationen fra Udbetaling Danmark og ATPs andre ordninger.

Hvordan fungerer det?

Du vil få en mail med et link til en online undersøgelse, hvor emnerne vil variere. Det kan fx være forslag til nye løsninger på borger.dk, eller hvordan du foretrækker at modtage information fra det offentlige. En undersøgelse vil typisk tage mellem 3-10 minutter at besvare. Vi vil forsøge at sikre, at du kun modtager undersøgelser, der er relevante for dig.

ATP vil bruge din feedback til løbende at udvikle, tilpasse eller måske droppe ideer.

Tilmeld dig her

Det er hurtigt og let at tilmelde sig. Når du har tilmeldt dig borgerpanelet, vil du modtage en mail med et link, hvor du skal bekræfte din tilmelding til panelet.

ATP administrerer en række ydelser og ordninger, hvoraf nogle hører under Udbetaling Danmark, som fx boligstøtte, folkepension, førtidspension, barselsdagpenge og familieydelser.

ATP arbejder målrettet på at levere en god kundeservice og sikre kvalitet i sagsbehandlingen. Derfor vil vi gerne høre borgernes mening om vores nye ideer og projekter i ATP's borgerpanel.