Ansøg om opholdsdokument for EU/EØS-borgere

Som EU-borger kan du frit indrejse i Danmark og opholde dig i landet i op til 3 måneder uden opholdsdokument (bevis for registrering). Hvis du er arbejdssøgende, kan du opholde dig i landet i op til 6 måneder uden opholdsdokument. De 3 og 6 måneder beregnes fra indrejsedatoen.

Forventer du, at dit ophold i Danmark varer mere end 3 måneder, skal du inden udløbet af de 3 måneder søge om et opholdsdokument.

Læs mere om krav til dokumentation og ansøgning hos Statsforvaltningen

Blanketten printes, udfyldes i hånden og sendes med posten.