Vælg kommune på borger.dk

Hvis du vælger kommune eller logger på borger.dk, får du vist indhold fra den kommune, du bor i

Læs mere og selvbetjeningsløsninger

Der findes tre forskellige måder at besøge borger.dk på, som hver især giver dig forskellige muligheder:

  • Du kan vælge at logge ind på borger.dk med dit NemID – det gør du ved at klikke på knappen 'Log på'.
  • Du kan vælge at klikke på den kommune, du bor i - du finder kommunevælgeren på alle de artikler, hvor der ligger selvbetjeningsløsninger.
  • Eller du kan vælge at besøge siden som anonym bruger – dvs. du hverken er logget ind på siden eller har valgt kommune

Du får mest ud af borger.dk, hvis du logger ind eller vælger kommune. Begge indstillinger giver dig bl.a. mulighed for at se de selvbetjeningsløsninger, der gælder for dig som borger i din kommune. Som anonym bruger bliver oplevelsen af borger.dk derimod knap så målrettet dine behov.

Hvis du ikke er logget ind eller har valgt kommune på borger.dk, vil du fx ikke få vist de kontaktoplysninger, der gælder for din kommune. Du vil heller ikke kunne se det indhold, din kommune har tilføjet på portalens artikler. Du vil samtidig få vist alle de selvbetjeningsløsninger, der gælder for den artikel, du besøger - og ikke kun de løsninger, der gælder for din kommune.

Du kan vælge den kommune du bor i, i kommunevælgeren, ved at klikke på knappen 'Vælg kommune'. Knappen er placeret på alle de artikler, hvor der ligger selvbetjeningsløsninger på borger.dk.

Når du har valgt kommune, vil du fx kunne se de selvbetjeningsløsninger, som din kommune tilbyder under artiklen. Du vil også kunne se det indhold, din kommune har tilføjet til borger.dk.

Hvis du logger på med NemID, kan du se de selvbetjeningsløsninger, som du kan bruge i din kommune og du får adgang til Mit Overblik på borger.dk. På Mit Overblik finder du en række af de oplysninger, det offentlige har registreret om dig, bl.a. i Det Centrale Personregister (CPR). Det er kun dig selv, der kan se disse oplysninger.

Dine personlige oplysninger på Mit Overblik behandles sikkert og fortroligt og efter de gældende regler for beskyttelse af personoplysninger.

Læs mere om beskyttelsen af dine personoplysninger

Borger.dk er sammen med fx skat.dk, su.dk og sundhed.dk en del af Det offentlige log-in-fællesskab. Det betyder, at hvis du er logget ind på fx borger.dk, behøver du ikke at logge ind igen på skat.dk.

Det betyder også, at man som bruger af borger.dk nogle gange vil opleve, at man skal logge på tjenester to gange - først på borger.dk og dernæst på den enkelte tjeneste. Det gør sig bl.a. gældende for en række af de tjenester, man kan gå til fra Mit Overblik.