Ansøg om uddannelseshjælp

Her kan du ansøge om uddannelseshjælp digitalt.

Dagen for modtagelse af en digital ansøgning tæller som udgangspunkt for ansøgningstidspunktet. For at kunne modtage uddannelseshjælp skal du dog stå til rådighed for uddannelse/arbejdsmarkedet, og du skal derfor tilmeldes Jobcentret på første ledighedsdag.

Hvis du ikke booker en tid eller henvender dig personligt på første ledighedsdag kan konsekvensen være, at du får afslag på din ansøgning, eller at du først får udbetalt hjælp fra en senere dato end ansøgningsdatoen.

Personligt møde på HotSpot

Vesthimmerlands Kommune giver dig, som en ekstra service, mulighed for at booke samtalen digitalt.

Du skal være opmærksom på, at en udeblivelse fra den bookede samtale tæller for, at du ikke har rettet personlig henvendelse. Kommunen kontakter dig ikke i forbindelse med en udeblivelse, og du er selv forpligtet til at booke en samtale på ny. En udeblivelse vil også betyde, at du som minimum først er berettiget til hjælp fra den dag, du på ny booker en samtale.

Du kan også booke en tid til en samtale på standeren i HotSpot/Jobcentret. Du skal være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at du kan komme til en samtale samme dag, som du henvender dig.

Kontakt